Det började med en gåva – en klocka av modellen Victorinox AllianceDet stiliga uret med svart läderband väckte tankar: hur kan man personifiera denna accessoar och på hur många olika sätt?

Intresset fortsatte med bland annat en Seiko Cocktail Time Cool och vidare till en Seiko Alpinist med grön urtavla. Allteftersom klocksamlingen expanderade funderade vi kring kombinationer av olika armband, färger och klockor.

Efter en lång process av letande efter tillverkare och test av olika armband utefter våra höga kvalitetskrav har vi landat – Välkommen till Strapped.

Vi kommer aldrig att sälja något som vi själva inte vill använda.

 

Ett sortiment med kunden i fokus

Vi erbjuder ett sortiment av stiliga klockarmband och tillbehör av hög kvalitet till rimliga priser. Vi vänder oss till klockintresserade personer som vill ha rätt klockarmband för alla tillfällen.

Vi är måna om våra kunder och deras behov.

Därför erbjuder vi en högklassig kundsupport och expanderar kontinuerligt vårt sortiment. Vårt primära mål är att våra kunder ska vara nöjda.

 

Nyheter

Vi kommer att fortsätta utöka vårt sortiment med klockarmband! Vi kommer successivt att lägga till nya färger och storlekar. Därefter kommer vi även att expandera sortimentet med band i andra material, även här i olika färger och storlekar. Håll därför utkik på vår hemsida!
 

För att komma i kontakt med oss, mejla: info@strapped.se

Om ni vill skriva brev till oss på Strapped.se kan ni nå oss på:

TornadoRat Studios Handelsbolag
Norra Dragspelsgatan 6
421 43 Göteborg
Sverige

Strapped.se (Org. 969783-6568) tillhör TornadoRat Studios Handelsbolag.